...

Ini Blog Hairan!! bukan Blog Raihan...

HAIRANIAN`s

Sunday, April 3, 2011

Hairan!! weird houses

weird houses at some weird places..haha..hairan sungguh ngn manusia yg buat sume ni..!!




teringin x rumah macam ni..7 generasi boleh duduk satu rumah..siap ade cabel car lg..kalau nak lg adventure boleh pasang flying folks kt situ..haha..

wow..rumah kat pulau..romantik beb kalau duk berdua ngn someone yg dicintai..romeo n juliet..love3..

rumah kt gua..yg macam cabel car tu myb balcony die kot..kpd sspe yg gayat jgn lah ngade2 nak buat rumah cmni..huhu

ni plak ape kejadahnye??!!dah la macam patern zaman rom purba..adoyai..!!kalau earthquake mmg nahas lah mereka..huhu

yg ni best..rumah kt atas pokok..dapat gak berjiran ngn beruk n king kong..bagus3!!huhu

yg ni  xtau pe purposenye..maybe nak korek minyak kt laut ataupon senang nak memancing..dah hobi kan..xley buat apa la..=D

ini rumah api ke rumah manusia??ataupon myb ni rumah penjaga rumah api kot..=D

rumah ni ak tgok macam nak patah dua jek..kalau ade yg besar Bob Kuman berdiri at the middle of the house kompom roboh..

waa..rumah ni ala2 istana parsi gitu..nak rasa macam keturunan raja bley r buat rumah cmni!!

ni plak rumah org eskimo..kalau org susah duk kt igloo jek..ni myb banglo igloo kot..huhu..=D

Akhir kata rumah di seluruh dunia dibuat dari bahan yang berbeza dan datang dalam segala bentuk dan saiz berbeza yang mengHairankan sekali.Rekabentuk rumah tersebut membolehkan mereka untuk hidup selesa di iklim yang berbeza.. so..apekah ciri2 rumah anda??=D

2 comments:

  1. gler best umah mcm nie.. haha. nice en3 bro :)

    ReplyDelete
  2. kalau takut dilanda ombak..jgn berumah ditepi pantai..hehe..tp kt malaysia xde chance la nk rumah cm atas tu..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...