...

Ini Blog Hairan!! bukan Blog Raihan...

HAIRANIAN`s

Thursday, February 24, 2011

HAIRAN! pemimpin Libya yg KEJAM

sape yg x kenal ngn muke ni??
ni lah salah sorg wajah pemimpin dunia yg kejam dan mgamalkn kuku besi..sepanjg pemberontakan rakyat libya yg cuba menggulingkn BELIAU, hampir 1000 yg tlh terkorban..tu pon setakat hari ni la..

apa pon..diharap rakyat Libya x gentar n x give up dlm usaha mereka ini..kalau mesir berjaya mnjatuhkn mubarak mgapa tidak Libya..

kita nantikan sje la ape yg akan berlaku di sana..zass..Hairan melaporkn..




Wednesday, February 23, 2011

HAIRAN! demam tokek

tokek atau dikenali sbgi cicak gecko sgt popular bru2 ni..
dikatakan dpt myembuhkn aids,sakit kulit,kanser n digunakan utk rawatan cina..
tp bukan itu yg mnjadi tarikan..tetapi harganya mencecah ribuan rggit mnyebabkn rmai org yg ingin mnjd jutawan segera memburu cicak ini..apalah nasib wahai cicak..haha..

ni harga die..lumayan beb..

220gram =RM3,000.00-RM5,000.00
230gram =RM5,000.00-RM8,000.00
250gram =RM8,000.00-RM15,000.00
280gram =RM10,000.00 - RM30,000.00
300gram =RM150,000.00-RM200,000.00
350gram =RM200,000.00 ke atas
400gram =RM300,000.00 ke atas
500gram-999gram =RM1,000,000.00-RM5,000,000.00
1000gram- ke atas =RM6,000,000.00- RM50,000,000.00

kt bawah ni anda blh tgok cth cicak yang laku di pasaran..klu jmpe jgn x tgkp..!



Tuesday, February 22, 2011

HAIRAN! Shin Chan itu wujud

haha..serupa x??
bese tgok dlm tv n komik jek anime shin chan..
ni yg REAL beb..






HAIRAN!bila keluar result SPM












agak2nye bila la nak keluar result ye??
sume mesti dah cemas..haha
sebenarbnye banyak sgt mazhab tentang tarikh sebenar result spm ni..

28 feb 2011??
10 mac 2011??
13 mac 2011??
15 mac 2011??

semuanya masih dalam tanda tanya..!!hairan

HAIRAN! sebelum kawen dan selepas kawen

Sebelum Tido:
6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.
6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.
6 tahun: Sana sikit lah… Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!

Pakai Toilet:
6 minggu: Tak apa, U masuk ler dulu, I tak kisaaahhhh
6 bulan: Masih lama lagi ke nih?
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang sana!!!

Balas SMS:
6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah
6 tahun: K..

Dating process:
6 minggu: I love U, I love U, I love U.
6 bulan: Of course I love U.
6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I nikah dengan U???

Pulang Kerje:
6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih…
6 bulan : I’m BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??

Hadiah (ulang tahun):
6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni
6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun: Nih duit, U beli sendirilah apa yg U nak..

Telefon:
6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih
6 bulan: Eh… Your call…
6 tahun: WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH…. ANGKAT AAAAAHHH!!!

Masakan:
6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak.Rasa pun sedappp…!!!
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?

Memaafkan:
6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh
6 bulan: Hati-hati, nanti jatuh tuh.
6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham!!

Baju baru:
6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah… Beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???

Merancangkan Holiday:
6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler… Senang sikit tak perlu naik flight…
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!

TV:
6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.
6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK..

HAIRAN! PAMPERS untuk LELAKI

Aku dulu ingat BABIES ngn GIRLS je ade pampers..tp yg ni OMG..haha











LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...